В УкраинеСиліконова приманка для риби: як використовувати

Силіконова приманка для риби: як використовувати

Силіконова приманка закріплена в арсеналі спінінгів і зарекомендувала себе в якості надійного і дієвого інструменту для лову хижої риби. Використовується на риболовлі штучний мотиль або опариш, де також можна виділити багато інших предметів. Великий вибір силіконових приманок дивує своєю різноманітністю, що розширює можливості лову. Доступна вартість і ефективність використання сприяє популяризації насадок, ніж необхідно скористатися. На сайті https://master-hooks.ua/uk/montazh-sylikonovykh-prynad-na-ofsetnyy-hachok / представлений великий вибір, де завжди можна вибрати підходящий варіант для особистого використання.

Силіконова приманка для риби: як використовувати

Різновиди силіконових приманок для риби.

За формою

Це найбільша відмінність насадок, де особливою популярністю користуються такі моделі:

  • Віброхвости-це повна схожість з дрібною рибкою, де рибка має довгасте тіло і закінчується хвостом, який нагадує кінський копит, який має власну гру при будь-якому типі проводки.
  • Твістер-це імітація з циліндричним основним тілом, який закінчується серповидним стрічковим хвостом, який значно більше самого тіла приманки. Він зовні схожий на мальок риби або велику личинку комахи.
  • Черв’як-це силіконова копія гнойових, дощових і земляних черв’яків.
  • Слаги-це форма насадок з риб’ячим тілом або тілом хробака. Відмітною моментом є наявність судженого хвостика з тонким шнуровідним елементом без всякого роду потовщення.
  • Жаби-це імітація справжнього земноводного, яка різниться по підвидів на вироби з лапками. Тіло жаб з силіконовими волосками потребує додаткової примусової анімації.

Приманки за розмірами

У розмірах силікон підходить для всіх видів лову спінінга, де в середньому приманка має розміри від 0.5 до 1.5 дюймів. Найчастіше Спінінгова ловля використовують приманку, розмір якої від двох до дев’яти дюймів.

Перед покупкою завжди можна отримати грамотну допомогу фахівця, який допоможе вибрати підходящий варіант для кожного покупця індивідуально.

Новое на сайте

Это может Вас заинтересоватьПОХОЖЕЕ
Рекомендованно для Вас